Welkom op de website van J.W. van Dijk Grenen, Teak en Eiken meubelen.

Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 30 jaar uw sfeermaker in huis is. Wij maken in onze eigen werkplaats meubelen van o.a. grenen, teak en eiken maar ook van andere houtsoorten. Tevens doen wij de afwerking van de meubelen zelf. Hiermee wordt bijvoorbeeld bedoeld het spuiten van uw meubel in een kleur of het zetten in de olie of lak.

Wij hebben naast ons maatwerk waar we in gespecialiseerd zijn ook een grote collectie standaard te leveren meubelen in diverse houtsoorten en antiek grenen meubelen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor restauratie van uw meubel of het opnieuw spuiten ervan, dit laatste kunnen wij ook doen van uw keuken zodat hij weer als nieuw is.

Op deze website vind u een greep u onze collecties maatwerk en standaard te leveren meubelen. Deze staan door elkaar zodat u tijdens het kijken op onze site gelijk idee├źn op kunt doen wat er allemaal mogelijk is. Een deel van de meubelen op de site staan ook in onze showroom met nog heel veel andere meubelen waaronder ook de voorheen genoemde antiek grenen meubelen. Ik nodig u dan ook bij deze uit om eens vrijblijvend langs te komen.